Forside

Velkommen til oss – Ålesund Tannklinikk

Vår moderne tannklinikk ligger i hjertet av Ålesund, nær busstopp og parkering, rett over gata for Sunnmørsposten. Det er heis i bygget.

Er det lenge siden du har vært hos tannlege eller tannpleier? Har du plagsomme visdomstenner? Ønsker du deg hvitere tenner? Mangler du tenner? Har du tannverk? Vi kan hjelpe deg! Ta kontakt!

Vi har som filosofi å gi deg kvalitet, service og omtanke:

Kvalitet – Vi er et kvalitetsbevisst team bestående av tannlege, tannpleier og tannhelsekretærer som holder seg oppdatert både faglig og utstyrsmessig for å sikre deg den beste behandling. Vi samarbeider med spesialister der det er nødvendig slik at du bestandig skal føle deg ivaretatt.

Service – Vi legger stor vekt på å holde en god og hyggelig tone på klinikken, og planlegger arbeidsdagen etter ønsket om å yte deg som kunde best mulig service.

Omtanke – Vi ønsker at du skal kjenne deg velkommen, respektert og ivaretatt når du kommer til oss. Er du engstelig, så del det med oss. og vi gjør vårt beste for å hjelpe deg.

Estetisk tannpleie

Estetisk tannpleie handler om justeringer av tennenes utseende. I dag kan man forbedre både tennenes farge og form.

Les mer

Vanlige Problemer

Her omtales munntørrhet, tannlegeskrekk, visdomstenner, tanngnissing, ising i tennene, dårlig ånde og tannsten

Les mer

Bestill tannlegetime

Personalia


Har du vært kunde tidligere?

JaNei

Er du student?

JaNei

Ønsket time?

Ønsket dag:

Ønsket tid:

Hva gjelder det?

Undersøkelse og tannrensTannrensVurdering av tannsett og kostnadEstetisk tannbehandlingBlekingSkifte ut gamle fyllinger med hviteTannbehandlingsskrekkTrekke tannSmerter/hevelseProblemer med visdomstannUlykke/traumeMangler en eller flere tennerImplantatbehandlingRotfyllingTannkjøttsykdomAnnet - Vennligst skriv årsak herdin lokale tannlege i Ålesund sentrum

Telefon 70 10 06 00

Røysegt. 15, 6003 ÅLESUND 5. etg.

Man – fre 08:00 – 16:00

 

© 2018

Webløsning levert av plan_media
opp

opp